Huset / Ferielejlighed eller egen bolig

Drømmer du om ferielejlighed i Piemonte, Italien?

 
Her har du muligheden for at bo i et italiensk feriehus, helt for dig selv, modsat når du bor i ferielejlighed og deler terrasse, have og grill med andre feriegæster.
 

Hvad får du for dig selv? 

 
Her har du din egen terrasse, dine egne liggestole, som ingen har taget, mens du er væk. Du har egen grill og overdækket terrasse med plads til at spise dine måltider, og hvor du kan sidde, hvis solen bliver for hård. 
 

Lyder det dejligt?

 
Det er noget af det, vi har savnet, når vi har været på ferie i Italien.
 
Her er fred og ro og ingen larm fra nabo ferielejligheden, din bil holder lige ved feriehuset og har du cykler med, kan de stå inde i baghuset.
 

Her er plads til dine cykler og klapvognen. 

 
Under andre ferier i Italien har udfordringen været, hvor stiller vi racercyklen eller MTBén, når vi ikke er ude at køre på den.
 
Eller klapvognen og cykelstativet, skal det stå midt i stuen? Nej, her er der overdækket terrasse og et stort baghus til dette.
 

Mountain bike til låns gratis

 
Der er også to MTBér i vores feriehus, som du kan benytte. De skal blot stilles tilbage i samme stand, som du tog den i.
Der er cykelpumpe og lappegrej. Og 2 cykelhjelme.
 

Eget feriehus fremfor ferielejlighed - fordele:

 
Vi er selv glade for at have skiftet ferielejligheden ud med eget feriehus. Muligheden for at bo ugenert vil vi gerne dele med dig.
 
Derfor lejer vi vores italienske feriebolig ud, når vi ikke selv benytter den.
Andre skal også have muligheden for at bo i eget italiensk feriehus, fremfor ferielejlighed. 
 

Eget fritliggende feriebolig i Italien

 
Italienske ferielejligheder kan du finde mange af i Italien, men de ligger ofte i feriekomplekser sammen med en del andre italienske ferielejligheder.
 
Der findes også mulighed for at leje lejlighed på et italiensk Agriturismo, som er lejligheder på italienske bondegårde. Her er der flere ferielejligheder samme sted.
 
Her bor familien også, og nogle synes det er en fantastisk oplevelse - vi har selv prøvet det - mens andre synes det bliver for tæt og en mindre privat ferie.
 
Egen feriebolig uden andre ferieboliger på samme grund, er der ikke mange af til leje i Italien - måske kan du finde et med plads til 12 personer, men så er prisen også derefter.
 
Her i vores italienske feriehus får du mulighed for at bytte den trange ferielejlighed ud med eget feriehus på 100 kvm plus baghuset. Her er plads til 6 personer, fordelt på 2 soverum.
 
 

Feriehuset er udover familievenlig også velregnet til 2 par eller nogle venner.

 
I begge soveværelser er der en dobbeltseng, bestående af to boxmadrasser.
 
Ferieboligen er dermed velegnet til to par, ingen af Jer skal sove i køjeseng.
 
En del par vælger også at leje huset, blot til de to. Det giver muligheden for at holde ferie i fred og ro. Skulle I have brug for at sove hver for sig, hvis den ene snorker, er der mulighed for at tage hvert sit soveværelse.
 
Sengene kan skilles af, hvis I er 4 venner afsted sammen.
 
Vi sætter selv pris på at sove godt, så boxmadrasserne er udstyret med topmadras - det møder du oftest ikke i Italien.
 

Hvornår kan du leje feriehuset i Norditalien?

 
Vores italienske feriehus lejes ud i sommerhalvåret.
 
Du kan tage på en forårsferie, og nyde at foråret kommer lidt tidligere her end i Danmark. 
 
Maj i Piemonte er ofte så varmt som en god sommer i Danmark.
 
Sommerferien i Piemonte kan være varm, vi har de første to somre oplevet 37-38 grader den ene sommerferie og den næste sommerferie 30-32 grader. Og dejligt at være næsten sikker på godt sommervejr.
 
September måned i feriehuset byder igen på temperaturer 25-30 grader, og vejret giver mulighed for at opholde dig udendørs det meste af tiden - dvs. spise ude både morgen og aften.
 
Kunne du være interesseret i at leje huset, så kig på kalenderen over ledige uger 
 

Har du spørgsmål til ferieboligen?

 
Har du spørgsmål til feriehuset, som du ikke finder svar på her på siden, er du velkommen til at kontakte René på 31 15 31 00.
 
Men kig dig endelig omkring på siden her, vi har forsøgt at beskrive alt det, vi tænker må være relevant at vide inden ferien i Italien.
 

Dog kan vi sagtens have glemt noget

 
Vi har selv været på mange kør-selv-ferier til Italien og er derfor bekendt med Italien - måske er det din første ferie i Italien, så spørg endelig.
 
Se billeder fra feriehuset her
  
Se film fra huset og området
Rene Spangsberg | - Danmark | Tlf.: 31153100