Huset / Kør selv ferie til Italien

Kør selv ferie til Italien og til egen feriebolig.

 
Ferieboligen her er velegnet som målet for kør selv ferie til Italien. Der er plads til to biler ved siden af hinanden og der er mulighed for at parkere en bil langs træerne, så du holder i skygge det meste af dagen.
 
Parkering ved huset Piemonte
 

Hvordan finder du huset ?

 
Når du har booket huset, fremsender vi en vejledning i, hvordan du kommer til huset. En GPS hjælper selvfølgelig også, men den fremsendte kørselvejledning, med billeder, leder dig nemt til huset.
 

Egen bil i Italien på din kør selv ferie

 
Når du har egen bil med på din ferie til Italien, er området, hvor huset ligger, centrum for mange udflugter i området, om du er til korte eller længere ture.
 
Her på siden ser du nogle af vores forslag til ture i området og du vil i huset finde kort over området, hvor der er indtegnet forslag til udflugter.
 

Egen bil eller leje?

 
Hvis du er med fly, er det let at leje en bil i lufthavnen og køre det sidste stykke til feriehuset.
 
En enkelt har spurgt, om man kan undvære bil under opholdet, men dertil vil vi sige, det er besværligt. Der er dog togstation i Prasco, 3 km fra huset, så hvis man er til at gå en del, kan det selvfølgelig lade sig gøre.
 
Men det er lettere at få set området, når du har en bil til rådighed.
 

Arranger selv din kør-selv-ferie til Italien

 
Hvis det er første gang, du skal på kør-selv-ferie til Italien, er vi behjælpelige med dine spørgsmål til turen herned til feriehuset.
 
Vi har efterhånden kørt turen mange gange, ikke altid den samme rute, der er flere veje genem Schweiz, alt efter, om du er til tunnel kørsel eller kørsel højere over alperne.
 
Feriehuset ligger lige syd for den dansk-tyske grænse, og turen køres af motorvej det meste af vejen.
 

Turen går gennem Schweiz:

 
I Schweiz/Østrig er du kort af motorvejen og ligeledes de sidste 15 km til huset er via landevej. Ellers er der motorvej hele vejen. Og gennem denne del af Italien er motorvejen ikke så trafikeret.
 
HUSK gennem Schweiz er fartgrænsen 120 km på motorvej og de holder øje, også søndag morgen/lørdag aften. Så nyd den smukke natur og sænk farten lidt - her er virkelig smukt mellem alperne.
 
 
 
 
  
Se film fra huset og området
Rene Spangsberg | Vejle Øst - Danmark | Tlf.: 31153100