Renovering / Sommerferie 2015

De sidste småting laves over 3 uger

 
Sommerferien blev brugt på at lave de sidste småting, som altid er tilbage og som ingen tid tager - og som ender med at tage alt for langt tid alligevel.
 
Der blev monteret gerigther og fodlister på 1. sal., de grimme indvendige døre fik en gang sort bordplade lak og ser nu helt eksklusive ud.
 
Vi monterede hylder på værelserne og i køkkenet.
 

Køb af træ ved lokal håndværker

 
Der blev snedkeret en emhætte af nedbrydningstræ fra huset og lavet et langt bord (3 m) til den overdækkede terrasse, af nogle gamle slidte stillads brædder, som vi købte af en murer for Euro 50,- leveret !
 
Det tog mange køreture i området, før vi fandt det rigtige træ og vigtigst, at vi traf mureren hjemme på lageret. Han talte kun italiensk, så han havde ikke reageret på vores seddel i vinduet, hvor vi havde skrevet, ring, vi vil købe nogle gamle stilladsbrædder.
 
Men en eftermiddag traf vi ham hjemme, fik forklaret vores ønske, handlet og han leverede med det samme. 4 meter lange brædder kunne ikke være i en stationscar.
 
Den overdækkede terrasse blevet rengjort og vi fik lavet et "udekøkken" af nogle gamle mursten og en gammel marmorplade, som stod i baghuset.
 

På det første rigtige udendørs marked

 
Vi var på antikmarked i Acqui Terme og på besøg hos nogle gamle genbrughandlere, som vi efterhånden er kommet til at kende, for at finde lidt interiør.
 
På markedet fandt vi blandt andet et gammelt grønt bord-glas-montre, som vi valgte at hænge op i køkkenet - perfekt til glas og kopper.
 
Vi fandt også en gammel værkstøj kiste, som vi bruger som sofa bord.
 
Derudover købte vi gamle porcelænsfatninger, skærebrædder, knagerække og en zinkspand.
 

Hos genbrugshandleren

 
Hos de gamle genbrugshandlere fandt vi et klædeskab, et par ekstra stole og et meget gammelt lille grønt skab, som passede perfekt ind på badeværelset.
 
Vi fik også monteret de sidste lamper både inde og ude.
 
Ledige stunder blev brugt på at hugge brænde....
 
Hvis du vil se og læse med fra start af: Købet af huset i Piemonte, 
 
Klik på billederne nedenfor og se dem i stor.
 
  
Se film fra huset og området
Rene Spangsberg | - Danmark | Tlf.: 31153100